| CatalinPTM a întrebat:

am 14 ani, imediat fac 15.Am o problema, deci ma inrosesc aproape din orice.Cel mai des atunci cand vorbesc cu fetele, dar la orice subiect de discutie ma inrosesc.Cu baietii nu se intampla, am cativa prieteni si vorbesc cu ei orice dar nu ma inrosesc.Chiar si in fata calculatorului cand vorbesc cu o fata pe facebook laughing.Cum pot scapa/ameliora chestia asta?
Funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Esti o fire mai timida se rezolva putin mai greu situatiile de genu asta, stiu prin ce ai trecut...trebuie sa te doara undeva de ele doar nu sunt VIP-uri vorbeste degajatwinking

| Iunix a răspuns:

Încearcă să tratezi lucrurile cu indiferență, adică să pari sau să fi indiferent atunci când vorbești cu ele.
Și nu te mai gândii la ce cred ele despre tine.

| NicolaeAndi a răspuns:

Asa ai tu personalitatea, nu prea ai cum sa schimbi.