|

Salut TPU!
Am o problema. Am fost sa imi fac cariile si am rezolvat tot, dar am aceeasi problema ca si inainte sa rezolv cariile si anume atunci cand ma spal pe dinti, nu dureaza foarte mult si peste ceva vreme imi miroase gura iar. Folosesc apa de gura si toate cele. Pe moment e ok, dar peste o vreme iar miroase, ce as putea sa fac?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In cazul asta, problema nu este de la dantura, ci de la bacteriile rele din stomac.
va trebuii o perioada de 6-12 luni sa iei probiotice si sa elimini zaharul si dulciurile, ca sa re-populezi stomacul si intestinele, cu bacterii bune, sanatoase.

| a răspuns:

Aceasta nu este o problemă ce ține numai de dentist.
Sfatul meu este să mergi la medicul de familie. Acesta îți va da trimitere la un medic specialist care îți va face niste analize. În urma analizelor se va vedea care este problema, și ți se va da un tratament, o rețetă.
Fiecare problemă de sănătate trebuie analizata separat; deci nu se poate da aceeași rețetă pentru toți.
Sănătate!

| a răspuns:

Pariază si limba cand te speli pe dinti
Foloseste guma de mestecat

| a răspuns:

Din ce am citit, majoritatea pastelor de dinți și mai ales apa de gură, distrug și bacteriile bune care au rolul de a menține și proteja flora. Folosește periodic sare în locul pastei și apei de gură, și ai să vezi diferența. Mirosul de multe ori provine din stomac, așa că e necesară periodic deparazitarea internă, detoxifierea și curățarea colonului.