anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut,TPU!
Am o problema de 3 luni cu constipatia si miros urat. Efectiv elimin un miros urat 24 din 24 de ore. Mirosul vine de jos, de la anus.Am facut o colonscopie iar doctorul mi-a zis ca nu am nimic.Simt ca innebunesc.Ce sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Cum te simti? Elimină din alimentatie fasolea, pîinea multă, brînza, pentru a evita constipatia, bea multă apă, lichide, ciorbă supă, sucuri de frucre, si legume, suc de sfeclă, suc de morcovi, suc de portoicale de mere, ti le poti face singur/ă daca ai in casa un storcator de fructe sau un blender, esti fata sau baiat? Ce vârstă ai si cum te cheamă? Mersi.

| trolololo a răspuns:

Daca consumi carne și grăsimi, unt, margarina, salamuri, asta e problema.
Presupun ca ai și o respirație neplăcută și limba albicioasa.

Încearcă măcar pentru o perioada sa ai o dieta vegetariana, castraveții sunt buni pentru asa ceva.
Nu o sa fie ușor, dar o sa amelioreze problemele.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Pai ar trebui sa mergi la un medic mai bun sau sa iti faci niste analize de scaun poate iti va da un tratament...cat despre constipatie exista remedii, deci mergi la farmacie si ceri medicamante pentru constipatie, eu iti recomand Dulcolax sunt tablete sau supozitoare. Sunt detul de bune pentru ca si eu am luat. Bafta

| Axys a răspuns:

Poate nu iti prieste un fel de mancare! Mergi la un medic ginecolog si spune-i problema ta

ori daca nu fa niste analize mai amanuntite
ai grija!

| nice67 a răspuns:

Eventual du-te la alt doctor. Chiar daca zice ca nu ai nimic incearca sa-i explici problema. In acest caz fara un doctor nu prea ai ce face.

| DeiiaDeea a răspuns:

Eventual te poti duce la un medic ginecolog sau sa faci ceva analize....sau sa iei pastile sau siropuri pentru constipatie si vezi daca iti trece.Succes!

| 23anonim23 a răspuns:

In ultima luna am renuntat la grasimi si am mancat numai fructe si legume si tot sunt constipat.Problema cea mai mare este ca elimin miros de fecale incontinuu.Stie cineva daca este o boala sau ati mai vazut pe la cineva aceleasi simptome?