Salut. Ți-aș spune ce ai, dar nu vreau sa te sperii mai rău decât ești acum. Mie îmi place, de obicei, să încurajez lumea. Încearcă cumva să faci în așa fel încât să gândești pozitiv și să îți învingi frica. Dacă nu este posibil și vrei doar să o ignori tot acolo vei ajunge ca să o învingi. Dacă te vei duce la medic îți va da pastile care te va ține sub control. Dacă tu simți asta du-te la medic te va ajuta cumva să mai uiți de frică. Un sfat util și prietenesc ar fi să ai mai mult curaj.
De cand nu ai facut-o? Ia fa-o de cel putin 2 ori inainte de culcare.
Când vei fi pregătit atunci vei scăpa de ea. Poate dacă ai detalia cum se manifestă, ți-aș putea fi de mare ajutor pentru moment. Timpul le vindecă pe toate. Trebuie sa ai răbdare cu tine însuți și să fii mai relaxat.
Nu stiu la ce anume te referi cu "de cand nu ai m-a facut-o". Undeva prin ianuarie am atins o ora accidental, 3 dimineata si stiam ca o sa se faca dimineata si am incercat sa ma culc rapid dar m-a luat somnu aproape de 7 si dupa 2 zile, episodul s-a repetat. De atunci am o teama de insomnie sa nu se repete episoadele astea
Trebuie să existe mai multe cauze. Nu apare așa din senin. Ești stresat. Încearcă să nu te mai panichezi.
Pune osu la treaba, du-te la munca, fa sport, sa vezi cum te ia somnu.