| NemNUZ a întrebat:

de vreo 15 minute loveam cu pumnul intr-o saltea mai tare si odata am lovit mai tare si acum nu prea pot sa imi misc la maxim gatul. Peste doua ore trebuie sa merg in oras si nu stiu ce sa fac. Dau funda laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hevnoraak a răspuns:

Venele nu se răsucesc sunt în piele, iar arterele din gât ar trebui să-i fie rupt capul ca să se răsusească.

Op e posibil să-ţi fi întins un muşchi sau un tendon, gheaţă şi repaus şi ar trebui să treacă.
Dacă nu o vizită la medicul de familie.

10 răspunsuri:
| SiLvEr1337 a răspuns:

Stai in pat linistit ca o sa iti treaca

| Sebastian1996 a răspuns:

Pune niste gheata.laughing

| Chupulix a răspuns:

Aoleu. laughing fa exercitii cu el, misca-l si roteste-l, dar cu grija. Daca nu functioneaza, maseaza-l fiindca ti s-a rasucit o vena si trebuie s-o intorci.

| airflow a răspuns:

Mai loveste salteaua poate isi revinelaughing

| vali4789 a răspuns:

Ia-ti un sac de box lasa salteaua laughing)

| NemNUZ explică (pentru vali4789):

Nu ma risc, ca poate ajung la spital laughing

| NemNUZ explică (pentru airflow):

Am terminat-o cu lovitul laughing

| NemNUZ explică (pentru Chupulix):

De abia am putut sa il misc in partea stanga ( ma doare doar partea dreapta ) zici ca eram Frankenstein cand am iesit in oras laughing

| airflow a răspuns (pentru NemNUZ):

Cam tarziu! dar se putea si mai rau nu?

| NemNUZ explică (pentru airflow):

Normal