| Dariusking a întrebat:

Salut TPU!
De vreo luna am inceput sa nu mai uinrez cum trebuie adică îmi dau drumul foarte greu,mă și doare când urinez, am dureri in partea stângă și dreaptă a abdomenului, uneori și înțepături.
Eu am o programare la analize peste 2 săptămâni.
Voi ce ziceți sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa mergi la un cabinet cu plata sa faci analizele ca ei te au programat peste 2 saptamini din cauza ca nu au bani, ca le faci gratuit prin casa de asigurari si ai de asteptat, nu este sigur daca vor avea bani si peste 2 saptamîni, iar la tine este urgent sa afli ce ai, asa ca mergi luni dimineata la prima ora la med life sau la alta clinica privata suna azi si programeaza te la analize si vezi cît te va costa trebuie sa faci si o ecografie sa vada medicul daca nu ai piatră

| RobertVaka a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

L-au programat peste 2 săptămâni pentru ca e coada.

| mihai69 a răspuns:

Să mergi la urolog.

| Fatamuntilor a răspuns:

Doua saptamani e cam mult.Plus o luna de dinainte.
Eu zic sa incerci sa mergi maine(sambata) la urgente.
Ce analize? tie iti trebuie si un un eco + consult urologic.

| blackann a răspuns:

Sa mergi la doctor

| gratargratar a răspuns:

Cel mai probabil ai niste calculi (mici pietricele) ureterali. Aia obstructioneaza urina. Din fericire nu necesita un tratament invaziv. In orice caz, pentru a confirma, trebuia sa faci o ecografie abdominala.