Va trebui sa fii atent la alimentele pe care le consumi si cum reactioneaza organismul la acestea. Nu orice reactie este o alergie. Daca, de exemplu, ceea ce consumi este expirat sau pastrat in conditii improprii, putem vorbi de toxiinfectie alimentara (pe care o poate face oricine).
Daca episoadele se repeta in orice imprejurare, se recomanda teste alergologice, care sa confirme ca anumite alimente pe care le consumi nu iti fac bine si trebuie evitate.
Ficatul aceasta este cauza greturilor este prea plin incarcat de toxine, maninca fructe portocale lamîi si grapefruit asta este medicament pentru ficat, renunță la : Prajeli grasimi, fast food, dulciuri paine acidulate cola pepsi, țigari daca fumezi renunta, ce varsta ai? Ficatul mai poate avea probleme datorita alcolului medicamentelor si mincarurile foarte grase.
Nu prea mănânc fast food,nu beau sucuri,nu fumez, nu beau, dulciuri mănânc dar mai rar, și nu aș putea să nu mănânc fără pâine, am 17 ani.
Îmi vine greață când vreau să mănânc anumite mâncăruri, cândva nu aveam probleme acestea dar acum le am, și dacă mănânc forțat mă simt foarte rău după, știu că e o prostie să mănânc forțat.
Salut!
Poți să mergi să îți faci niste analize și acolo vezi care este problema.
Poate sună ciudat că întreb dar unde ar trebui să-mi fac analizele? Nu mi le-am făcut niciodată și nu știu unde ar trebui să merg.
"si tot nu stiu la ce sunt alergic"
NU inteleg intrebarea, DE CE ne intrebi pe noi si nu mergi la doctor, sunt teste FOARTE EXACTE care sa determine ABSOLUT EXACT la ce esti alergic
Îmi suna a problema psihiatrica. Cu ani în urma mâncam pe alese și puțin, acum mănânc aproape orice. O încercare nu are moarte. Ceva ai tu, anxietate, depresie...
9PM întreabă: