anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pana ma duc la ORL, as vrea sa stiu dacă a trecut cineva prin problemele pe care le am, de ceva timp ma dor urechile si nu prea mai aud, ce as putea sa am? Mi-e teama sa nu rămân surd

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna dimineata, draga! happy Dupa descriere, cred ca e vorba de otita. Ai grija, du-te cat mai repede la un medic ORL-ist, pentru ca risti sa-ti pierzi auzul din cauza asta. Nu vreau sa te sperii, ci doar te avertizez. Dar, pana ajungi la medic, roaga-te mult lui Dumnezeu, El e mare si ajuta. Iti promit ca ma voi ruga si eu pentru tine, sa fii bine. Iti doresc multa sanatate, si o zi frumoasa! Si Capul sus si ai incredere, va fi bine. Te pup si sa ai grija de tine! kiss A...si astept vesti, sa-mi spui daca e de bine sau nu. Mersi!

| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Eee,Doamne Ferește sa surzești, du-te cât mai repede la ORL, sau daca nu mergi la urgenta sau suna la 112, nu are de ce să îți fie rușine, fiindcă ai o problema serioasa.Iti țin ✊ pumnii,nu știu ce ai, dar sper sa te vindeci curând și da, cum ți-a scris și emy, roaga-te la Dumnezeu și fereste-te de curent, ai grija de auzul tau! Succes!

| Nimeni10 a răspuns (pentru Floreenofficial):

Degeaba ma luati cu Dumnezeu, ca nu ma ajuta cu nimic.

| zăGhost a răspuns:

Nu mai amana ORL-ul. Daca te ajuta, nu cred ca se surzeste asa usor. Nici de la dopurile de ceara nu mai auzi bine, dar de la alea nu te doare, din cate stiu eu. Poate e intr-adevar otita, cum ziceau si ceilalti.

| Nimeni10 a răspuns (pentru zăGhost):

Am mai fost la doctor si mi-au zis ca am hipoacuzie, si trebuie sa port aparate dar stau prost cu banii, dar nu am mai patit asa ceva sa imi tiuie urechile sa aud slab, dureri

| zăGhost a răspuns (pentru Nimeni10):

Mai mergi la un consult. Nu cred ca hipoacuzia sa cauzeze durerile...