| Hamsterica a întrebat:

vreau sa va intreb daca as putea sa ma apuc de facut abdomene pentru a mari masa musculara am 13 ani si un prieten ma descurajat spunandum-i ca as putea sa ma opresc din cresterebig grin ce credeti am si putina burta de care as vrea sa scap!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dudumihai a răspuns:

Abdomene,flotari, alergari poti sa faci dar sa nu faci exercitii care-ti preseaza coloana vertrebrala cum ar fi genoflexiuni cu bara pe geafa.La sala daca mergi sa-l intrebi pe instructor care din aparate si exercitii sunt pentru cresterea muschilor si care sunt pentru contur (slabit).Sa nu faci anapoda.

7 răspunsuri:
| Xedonna a răspuns:

Acel baiat cu siguranta stie ceva!winking Nu are nimic daca faci abdomene, insa nu exagera. Ramai mic daca mergi la sala deoarece am auzit ca ti se taseaza oasele, tu fiind in crestere! Deci vreo 25-30 de abdomene pe zi nu strica.Eu am incercat si dupa 2 saptamani se vad rezultatele:* MULT SUCCES!

| dudumihai a răspuns:

La 13 ani pentru sala esti cam tanar, dar daca vei merge sa faci ex numai pentru slabit, sa bagi mai lejer ca mai tarziu sa nu ai problele medicale, sa-ti apara probleme la testicole (varicocel, hibrocel) sau la coloana pentru ca esti inca in crestere.

| talentul a răspuns:

Face misto de tine happy abdomenele sunt recomandate fa cit mai multe si dca poti fa abdomene cu greutati o sa scapi mai repede de burta funda?

| KaterinaPetrova a răspuns:

Abdomene poti face insa sa nu incepi de acum sa tragi de fiare.happy poti face flotari, sa joci fotbal, volei, inot.:d

| Tsunade99 a răspuns:

Daca faci abdomene nu te opresti din crestere. Eu fac de cand eram la gradinita si tot sunt cea mai inalta din clasa.

| Justmed a răspuns:

Abdomenele nu iti vor opri cresterea in inaltime, intr-adevar efortul prea mare, cel de la sala, poate influenta inaltimea ta!

| fenix324 a răspuns:

Depinde in care regiuni daca vrei sati maresti masa musculara in partile alte cu peptul muschii minilor da daca muschii abdomenului or la picioare nu nu te injosezi dar iti opreste cresterea ramii cum esti