| danni21 a întrebat:

Salut tuturor! Posibil sa se fi mai pus de cateva ori intrebarea dar sincer chiar am cautat pe google si multi au raspuns la misto si vreau un raspuns simplu si la subiect.

Ei bine, unde merg baietii la control din motive de boli sexuale. A dat norocul peste mine si am prins o boala sexuala, si nu stiu unde sa ma duc. Care e specialitatea doctorilor care se ocupa cu asa ceva? Va multumesc mult mult mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Te duci sa te consulte un medic dermato-venerolog. Orice informatie data personalului medical este strict confidentiala.Te va intreba ce simptome ai, care este starea ta generala de sanatate, despre relatiile sexuale.Aceste intrebari il ajuta sa-si dea seama despre ce ITS este vorba.

6 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

La spital la urgente si o sa te trimita la boli venerice, nu astepta pentru ca este risc de sifilis.

| jeek0 a răspuns:

Urologie. funda?

| danni21 explică (pentru jeek0):

Urologia nu cred ca se ocupa cu asa ceva. mersi oricum

| jeek0 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/......rice_20398
la barbati e sectia urologie in anumite cazuri.

| ion933 a răspuns:

La doctoru de familie si itii va spune el ce trebuie sa faci

| danni21 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri