| Lupisorand a întrebat:

Salut, va rog frumos ajutati-ma!
Sunt baiat am 15 ani si de 2 zile m-a intepat rau la burta jos in dreapta si in stanga. Am fost azi la doctor m-a pus pe pat si m-a masat cu mana si m-a intrebat daca ma doare, nu m-a durut deloc cand apasa si a zis ca nu am apendicita, a zis ca sunt constipat si a dat sa iau sirop debridat si acum pe seara observai ca incepu burta in partea dreapta jos si in stanga sa se zbata ca inima, ce poate fi? E ceva rau? Va rog din suflet. E adevarat daca sunt constipat sa ma intepe burta in dreapta si in stanga? Va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Sekim a răspuns:

Da, e o durere normala. Pune apa fierbinte pe zona aia ( bagi apa fierbinte intr o sticla ) sau faci un dus fierbinte. Apa calda relaxeaza muschii.