anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare, am 16 ani și de câteva zile am o senzație de panică, îmi bate inima ff tare și mă panichez atunci când fac trucuri la prieteni și este prima oara când mi se întâmplă.
Ce sa fac, va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Ia o pauza de la trucuri si prieteni, odihnindu-te si hranindu-te sanatos!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu mai faci trucuri.

| KenGi16 a răspuns:

N-am inteles faza cu trucurile, dar un lucru e sigur. Anxietate. Stiu asta pentru că și eu am avut o perioadă. Ai probleme ce iti cauzează stres? Ar fi ok daca ai efectua niște analize medicale, probabil ai ceva lipsa de vitamine sau minerale ce duc la asemenea stări. Cred ca ai lipsa de magneziu, magneziu e un mineral ce duce la asemenea stări de panică și la accelerarea bătăilor inimii. Spune le părinților tăi despre această problemă și poate veti gasi o cale de rezolvare.