Întrebare recomandată | Ali0991 a întrebat:

Salutare, imi puteti spune va rog ce efecte negative vin asupra organismului odată cu schimbarile climatice ale vremii? Pentru ca observ mereu niște simptome o data cu aceste schimbări și as vrea sa vad daca coincid cu ce spuneti ca sa stiu daca aceste schimbări sunt cauza de fapt sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zorn a răspuns:

Pai, unele dintre efectele negative pe care schimbarile climatice le au asupra organismului uman pot fi:
-scaderea imunitatii, deoarece trecerea rapida de la frig la cald forteaza organismul sa se adapteze, lucru care ii scade energia si il face predispus la raceli si viroze.
-iritabilitatea, fiindca schimbarile climatice bruste isi pun amprenta si asupra comportamentului nostru, asa ca putem deveni fie mai agitați, mai nervosi, fie apatici, storsi de energie si fara chef de nimic
-dureri ale oaselor si articulatiilor, mai ales in cazul persoanelor in varsta sau care sufera de boli gen reumatism.
-dureri de cap

1 răspuns:
| Alverto a răspuns:

In special dureri de cap