|

Salutare, poate cineva va rog sa imi ofere un program de alimentatie pentru bulking?

As avea nevoie de un program care sa depaseasca 2400 de kcal si sa contina:

Proteina: 116g

Carbohidrati: 446g

Grasime: 39g

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cine o mai fi inventat si acest bulking nu am idee, dar ma crucesc de ce idei retarde apar pe net promovate de alti retarzi prin intermediul internetului, lucruri care duc la lezarea organismului.
De ce deodata toti amatorii se viseaza profesionisti?
Nu faci cu o dieta de asta decat sa te imbolnavesti.
Sunt multi carbohidrati acolo.
Acest tip de bulking asa cum il vad eu este destinat culturistilor profesionisti care in afara concursurilor sunt mari si grasi cat porcii si inainte de concurs se definesc cat pot de mult slabind cate 5 kg pe zi...nu este deloc sanatoasa aceasta practica, dar ei o fac pe sanatatea lor!
Tu de ce te grabesti sa te ingrasi?
Organismul are nevoie de timp ca sa faca anumite lucruri, ingrasandu-te voit si brusc, sau mai bine zis pompand in tine prostii ca sa te ingrasi nu faci altceva decat sa fortezi organismul iar cand acesta numai poate sau lucreaza prea mult da simptome si raspunsuri negative ca sa te opresti, adica da boala.
Ce vrei tu sa faci se face cu suplimente de acestea nesimtite parca se numesc hard gainere, ca alea au continut mare de carbo, dar atentie au zahar al naibii de mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar tu nu stii sa cauti alimente si calorii pe net laughing? Asa l-ai face si in functie de ce-ti place sa mananci si de buget.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sn4k3):

E mai usor sa afli informatii de la alte persoane decat de pe net.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează