| BaciuFlorin a întrebat:

Salutare TPU, revin cu vechi probleme, am mai postat pe parcursul timpului simptome pe care le aveam, eram foarte pierdut, am trecut prin niste momente "monstru" de care abia astept sa scap, in acest moment mai am dureri de cap ca o presiune, lipsa concentrării, probleme cu memoria si vad distorsionat ca un fel de amețeala, imi pierd repede focalizarea, ma deranjeaza lumina, vad purici si unele momente de anxietate, eu banuiesc ca ar fi de la COVID. Puteți sa ma faceti nebun dar analogia mea a fost simpla, am prieteni ce au avut si au ramas fara gust/miros luni de zile, asa banuiesc si despre simptomele neurologice, in fine ideea este ca a trebuit sa imi fac un RMN pe care il aman de mult timp, cu ocazia asta pot face si reclama proasta Spitalului Lotus la care am avut 2 programări in decurs a 1 luna jumătate, la prima am fost sunat, am spus ca o sa fiu prezent cu o zi inainte de programare, in seara aceea am fost schimbul 3, am ajuns acasa, am dormit si m-am trezit si vad 3 apeluri de la ei si un mesaj cum ca programarea a fost anulată, bun… sun la ei si surpriza imi intra robotul care spune ca este inchis, asta pe la 3 jumate zi de Weekend. Astept sa treaca Weekendul si sun la ei pentru o reprogramare, am fost reprogramat si din nou cu o zi inainte ma suna daca ajung le zic ca da si imi spun daca pot ajunge mai devreme programarea era la 4:30 si au reprogramat-o la 3:30 si ii spun doamnei care m-a sunat "Sa știți ca lucrez in afara orașului si voi întârzia 10 minute", ma duc in ziua programării si fix cum am spus la telefon la 3:37 intru in clinica, completez actele si surpriza vine o asistenta de la RMN si mi spune ca nu ma poate primi, ca nu e vina dânsei si nu are ce sa imi faca, sa ma reprogrameze daca vreau si am refuzat. Acum m-am reprogramat in alta parte, ideea este ca am venit aici sa ma plang si eu pe un umăr si sa mai vad niste sfaturi happy multumesc ca mi-ati fost alături pana acum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Încearcă să te obişnuieşti cu ideea că trăim într-o ţară în care lucrurile merg...cum merg.

| BaciuFlorin explică (pentru sabin89):

Sunt obișnuit laughing pe mine ma sperie faptul ca am anxietate? si simptomele, vreau sa scap ma tin in loc

| sabin89 a răspuns (pentru BaciuFlorin):

Anxietatea trateaz-o cu...indiferenţă. Când te simţi anxios, caută ceva umor pe internet sau ascultă-ţi muzica preferată. Citeşte o carte.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Buna. Am citit tot istoricul problemelor tale postate aici. iti vine sa crezi sau nu, fix pe aceleași le am și eu. Habar nu am de la ce, capul ma doare în creștet de zici ca mi-a dat careva cu barosul...sunt foarte speriată si eu, habar nu am ce se întâmplă

| BaciuFlorin explică (pentru Carinaaaaaaaaa):

Singurul sfat pe care ti l pot da este sa stai calma in momentele de anxietate si Sedatif PC pentru reglarea somnului, daca aflu ceva iti zic si tie dar pare ireal totul