anonim_4396
| Anonim întreabă:

Stiti cumva niste pastile pentru cresterea in masa musculara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LowWw a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/

pasile iti recomand vitamine si minerale cauta la sectiunea aia si ia ce vrei dar astea te ajuta la refacerea muschilor si poti lucra mai mult nu ajuta la marirea masei lor.
cauta pe acolo, gasesti ce vrei!

| o1OCXsss a răspuns:

Pai,sala,mancare sanatoasa...

| MADLOVEX a răspuns:

STROMBAFORT sau cunoscut şi sub numele de Winstrol... Winstrol-ul este un derivat al dihidrotestosteronului (DHT) deşi are o activitate mult mai slabă decât acest androgen. Este tehnic clasificat ca şi Steroid Anabolizant - are o tendinţă un pic mai mare pentru creştere musculara decât pentru activitate androgenică. În timp ce dihidrotestosteronul (DHT) furnizează numai efecte secundare androgenice, stanozolol (Winstrol) furnizează creştere calitativă a masei musculare... Îţi spun din propria experienţă. Cutia e 60 lei. Pentru mai multe detalii caută pe internetwinking

| Moonfl0wer a răspuns (pentru MADLOVEX):

Multumesc frumos maine comand deja.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Moonfl0wer):

Te-ai lovit la cap? Aia sunt STEROIZI, stii ce efecte secundare au?
Steroizii NU se iau singuri, se face un ciclu, apoi un post-ciclu de recuperare ( ca sa nu ramai impotent ), sa readuci corpul la productia proprie de testosteron.

Si aceste cicluri ti le face un MEDIC sportiv, in niciun caz nu le faci tu sau un user de pe TPU, ca sa aiba efecte secundare MINIME.

Mai bine iei proteine de calitate, exista o gramada de produse cu care poti creste foarte mult, FARA efecte secundare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MADLOVEX):

Da, 60 de lei = cei mai PROSTI steroizi posibili.
Daca vrei steroizi ia si tu ceva pe la 300-500 de lei / luna, nu mai baga porcarii ieftine in tine. Si mentioneaza si efectele secundare, inainte sa sfatuiesti pe altii sa bage asemenea chestii in ei.

Macar ciclu de recuparere ai facut?