| Isys a întrebat:

Stiu ca e stupid dar, ce faci daca ti-a ramas o pastila in gat? Dau Funta. am incercat sa beau apa, tusesc etc da chiar nu se duce... AJUTOR!
repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Incearca nu doar sa bei apa, ci sa faci gargara. Oricum, pastila nu va ramane o vesnicie in gat; se va topi mai repede sau mai incet.

| Trynda a răspuns:

Miez de paine. happy

| BigG a răspuns:

Daca ai tusit trebuia sa iasa si cu apa trebuia sa se duca in joc. Eu cred ca ti-a atins o zona mai sensibila si ti se pare numai ca este acolo.

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Pai, posibil ca pastila sa fie mai mare decat gatul tau. Pentru a o "deblocha" trebuie sa devina mai mica. Bea cate putin apa in fiecare minut si mentineti gatul umed pentru a o dizolva, posibil sa fi avand un gust rau. Apoi astepti sa se dizolve cate putin si daca devine mica o vei putea inghiti.

| Wehrmacht a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Made my day laughing a spus ca a baut apa si a si mancat.Realizezi ca daca pastila era mai mare decat gatul ei(si nu cred ca o lua daca era cat o nuca sau mai mare) acu' intreba cum sa isi scoata mancarea care nu se duce-n stomac da?

| twilightt a răspuns:

Mananca o bucatica de paine si bea apa.Ta-da laughing Sper ca te-am ajutat

| Isys explică (pentru twilightt):

Am incercat si asta rolling eyes

| AlinNxD a răspuns:

Incearca sa mananci ceva...