Daca este rosu si doare la tingere atunci NU este ganglon ci FURUNCUL.
Ganglionii nu se inrosesc niciodata si nu dor la atingere, deci nu este cancer
Interesant ce spui, am ceva la mina, oare ma va durea piciorul, cam ceva genul asta esti si tu?
Daca ai ceva la axila, undxe este axila si unde is sanii? Sau poate ca tu ai sanii altundeva, ii tii la subrat, adica tiau crescut sini in axila e bun si asa rau, mai ai dume de astea?
Pune si sterge ce **** ai scris ca mai sunt unia care s tiu cei aia axila, care stiu ces aia sani, care n-au cazut in cap cand au fost mici.
La axila daca ai ceva acolo is doar ganglioni, iar daca is usor inflamati, inseamna ca ai o usoara infectie in corp pe undeva. Deci nu-i ceva sa te ingrijoreze prea tare, insa daca persista sau se inflameaza mai tare, trebuie cautata cauza, adica inflamatia.
Sau poate e doar un cos de ala mai maricel care sta rosu, nu se face 'puroi" ce spui tu, sau nu s-a facut inca si sa nimerit pe pielea deasupra unui ganglion si de aici deja ai facut o intreaga poveste
Astfel de umflături în zona respectivă apar din cauza spray-ului. Tot ce trebuie să faci este să schimbi spray-ul și să folosești un altul.
După cum ne putem îmbolnăvi dacă folosim aceeași mâncare zi de zi, tot așa ne putem îmbolnăvi de și de la produsele cosmetice pe care le folosim aceleași zi de zi.
Repet: folosește alt spray. Nu-l arunca pe acesta; îl poți folosi o lună mai târziu. Trebuie deci ca să schimbăm produsele cosmetice cu altele din când în când.
Și caută să cunoști pe Dumnezeu. Trăiește pentru El, și nu te vei mai putea îngrijora de nimic.
Multă sănătate!
In primul rand, nu te mai lua dupa ce citesti pe net. Umflatura la axila este un simptom al unui cancer mamar avansat, nicidecum nu este cazul tau. Daca imi dai mai multe detalii, pot sa iti ofer si o cauza probabila dar repet, nu ai cancer, de asta sunt sigur