| Anamariapricop a întrebat:

Sunt la menstruatie de o lună de zile.Am sângerări normale dar e normal să mă țină atât de mult? Ar trebui să merg la un control?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| JohnnyBravo123 a răspuns:

Nu e normal!

Bula
| Bula a răspuns:

Evident:
CONTROL!

| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent la medic.

| gapb a răspuns:

Tu oare ce concluzii tragi

| johnnny123 a răspuns:

Nu există așa ceva ca o menstruație care să țină o lună. În mod evident ai o problemă medicală și ar trebui să mergi la un control. De fapt ar fi trebuit să mergi de acum două săptămâni.

| Anamariapricop explică:

Dar știți de la ce ar putea fi? Sau de ce mă țin atât de mult timp

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să ai 3-5 zile.

| DrMihailovici a răspuns:

O lună de sângerare „normală" nu e normală absolut deloc! E ca și cum ai zice că „mașina merge perfect, doar că scoate fum negru de trei săptămâni"...

Deja intrăm în „ceva nu funcționează cum trebuie". Dacă durează 30 și ceva de zile, organismul tău îți spune ceva destul de clar, că ai o tulburare hormonală, un dezechilibru serios sau o problemă ginecologică care nu se rezolvă cu panseluțe și două pastile de no spa...

Cele mai probabile cauze reale ar putea fi dereglarea hormonală puternică, chist ovarian, fibroame, endometrioză sau un efect secundar al unei contracepții luate „după ureche". Și DA, e absolut obligatoriu să mergi la un control. Nu ca să te certe cineva, ci ca să nu rămâi anemică și să nu ajungi tu însăți un caz de „am întrebat pe internet și acum regret".

Du-te la un ginecolog. Fuguța!

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i mentruatie si in nici un caz o sangerare normala de 1 luna de zile.
Iti recomand sa mergi la ginecolog pentru investigatii medicale serioase, fiindca NU este nimic normal si nici sanatos sa ai sangerari pe o perioada atat de lunga, fara oprire.
Aici putand fi vorba de chisturi ovariene, fibroame uterine sau chiar tumori.