|

TPU ce fac dacă urinez strâmb. (Sunt băiat) De fiecare data cand urinez jetul se duce în partea stanga și eu o țin drept. La ce doctor trebuie să mă duc? Ce aș putea avea? E ceva grav sau așa este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eram la grădiniță și la scoală în Cartierul Mureșel din Aradul nou, în anii 50. Aveam WC în curte, nu era păcat pe vremea aceea. Dar noi nu urinam în urinal ci prin gard într-o grădină vecină, până am fost urechiți, ceea ce din nou, nu era un păcat pe vremea aceea, toți băieții din clasele 1-4. Și făceam întrecere care se pișă mai departe. Mă întreb câți din ei mai trăiesc acum și câți au probleme cu prostata. Dar ce voiam să spun. Țin minte și acum scena cu 10 băieți la treabă. Ne pișam în toate direcțiile, nu era nici o prpblemă, stânga, dreapta, nu conta. Dta ai probabil tractul urinar prin penis ușor modificat cu deviație pe stânga. Atâta pagubă să ai la viața ta.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil ai FIMOZA si de aceea nu iese jetul drept...ai putea vizita un medic urolog in sensul asta.

Copilul prietenilor nostri a avut aceeasi problema si pana la 13-14 ani nu si-au dat seama ce este.
Dar cand au ajuns la urolog, le-a spus ca-i fimoza si capul penisului nu se poate decalota, fiind partial acoperit de fimoza, si de aceea urineaza intr-o parte.
Copilul nu stia ce se intampla, iar maica-sa plangea ca fii-su face pipi pe perete si cand l-a luat la intebari a spus ca el nu poate sa faca drept. Dupa ce au ajuns la medic si s-a constatat fimoza, s-a facut operatia si s-a rezolvat problema.

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Felicitări! Ai reușit să mă uimești cu inteligența ta, te voi nominaliza la PIELIȚA DE AUR.

| a răspuns (pentru Green66):

Daca prostia te-ar durea, cred ca ai urla toata ziua!
Eu te nominalizez la "PROSTUL ZILEI!

| a răspuns:

Ioneasca1001 îmi pare rău dar răspunsurile tale te recomandă și pentru această categorie, categorie pe care o tot câștigi de ceva timp. Adevărul e că ai un nivel de "inteligență" atât de ridicat încât dacă îți spune cineva că se îmbracă larg tu îl faci sărac. Foarte probabil sa spui și despre cei tatuați că sunt pușcăriași, la fel și despre cei care se rad in cap.