| ZaKid a întrebat:

Un coleg a vrut sa para amuzant printr-o gluma proasta si m-a tras foarte tare de sfar (da, sunt baiat). Asta vineri, pe moment nu m-a durut insa de dimineata cand m-am trezit mi-am dat seama intamplator ca ma doare cand ma apas. Parerea voastra? Pana sa merg la medic luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bobby711 a răspuns:

Nu cred ca e cazul sunt doar parti ale corpului mai sensibile la abuz. Ar trebui sa treaca dupa 2-3 zile(nu ma intreba de unde stiu asta tongue )

| StefanAdrian911 a răspuns:

Nu cred ca este de la colegul tau.Probabil este de la cresterea varstei, cresti iar musculatura din zona respectiva creste.
Acolo simti musculatura care este in crestere, si te doare.
Dar, probabil poate fii si o febra musculara, du-te la medic.El o sa iti zica mai bine ce ai.

| ZaKid explică (pentru StefanAdrian911):

Am 18, si ma gandesc ca ma dureau ambele daca este din cauza musculaturii...

| StefanAdrian911 a răspuns:

Atunci..Probabil ar fi din simplul fapt ca te-a strans foarte tare.Se rezolva din ceea ce stiu eu cu alcool iodat, si eu am patit.