| sergiu2525 a întrebat:

A venit verisoaramea din suedia si mi-a adus bomboane suedeze.doamne sunt groaznice parca e cauciuc indulcit. mi-a adus de 3 feluri:niste rotite negre, un fel de gume cu forma de cub si niste chestii rotunde maro cu negru. voua va plac?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de gust. Sunt comestibile, desi se mesteca in gura asemenea gumei de mestecat. Diferenta-i doar ca acestea se topesc dupa o vreme in gura.
Se gasesc si la noi, cu diferite gusturi.
Cele acre sunt destinate in special fumatorilor, ca inlocuitor de tigari...

eileen
| eileen a răspuns:

Are dreptate cristi21, Suedia e recunoscuta pentru dulciurile ei... putea sa iti aduca ceva mai bun. Sau poate alea ii plac ei, gusurile nu se discuta. Sau poate e crizahee hee

tundenana
| tundenana a răspuns:

Eu nu vreau sa o acuz de nimic de verisoara ta... am o colega (prietena )care e in Suedia plecata la lucru... de Pasti a fost acasa si i-a adus fetitei mele niste bomboane si ciocolata de acolo... deci am gustat si eu ca numai puteam cand am vazut ce bine aratau... erau asa de bune... bomboanele erau cu gust de fructe si scria pe ele ca nu contin coloranti si conservanti, in mijlocul bomboanelor era bucati de fructe (reale nu falsuri ce avem noi aici pline cu coloranti), iar ciocolata a fost excelenta... deci nu stiu ce ai primit tu, poate nu erau suedeze poate a zis doar sau poate Cristi are dreptate... ti-a adus cele mai ieftine... poate nu si-a permis mai mult... nu stiu...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu am mancat niciodata. Dupa descriere nu cred ca vreau sa incerc.happy Tot la noi sunt bomboanele mai bune.big grin

| afrodita17 a răspuns:

Da...stiu de care bomboane vorbesti... ceva gen jeleuri, nu? cu un gust amarui nu prea placut...sunt sacrboase si mie mi se par ''nemancabile''...nu pot sa cred ca sunt persoane carora le place asa ceva...eu una le detest...nu stiu ce m-ar putea face sa mai ''remananc'' vreodata bomboane de alea gumate...cu aroma de cauciuc...

| mariusres a răspuns:

Cred ca e tare saraca verisoara ta de ti-a adus cele mai penale si ieftine bomboane pe care le-a gasit, cand putea, daca vroia, sa-ti cumpere chestii bune de care sunt pline magazinele suedeze. Ceea ce gasesti la noi in supermarketuri e fix pix in comparatie cu delicatesele din Suedia, trust me!

| Princessee a răspuns:

Nu am gustat dar cred ca sunt tare naspa dupa ce spui

| sergiu25bc a răspuns:

Stii cred ca alea rotite negre au 1 gust amar, si in italia sunt se numesc liqurizia, si am citit acele dulciuri daca mininc frecvent devii ipotent.Deci mare grija cu acele dulciuri, asta daca acele rotite negre au asa 1 gust amariu-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am primit si eu bomboane, din ce spui tu la fel...groaznice! Erau intr-o punga mare, iar pe punga arata ca poti face si niste figurine?! Asa erau ale mele, eu nu am putut sa le mananc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ti-a adus niste gume (radiere) si tu te-ai apucat sa le maninci rolling on the floor

| DropDead666 a răspuns:

Mie una nu-mi place...incerca sa nu le mananci daca nu-ti place!