| Florian80 a întrebat:

Am o întrebare pentru voi.
Ce ați alege Intre o mașină de spălat cu uscător 2in 1 sau o mașină de spălat și separat un uscător de rufe? Ce mă sfătuiți? Voi ce ați alege in locul meu? ms

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Consider că rufele trebuiesc uscate la aer. Cei care se cred ecologiști, uscătorul consumă nu doar curent, ci și alte resurse ale planetei.
În cazuri excepționale, recomand uscătorul separat de mașina de spălat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Alegi in functie de spatiu in primul rand!
Daca stai la bloc, clar nu ai o camera dedicata spalatului rufelor, asa cum au americanii "laundry room".
Si atunci 2 in 1 are sens. Nu e obligatoriu sa folosesti functia de uscator, dar e foarte util iarna, cand hainele sunt mai groase.

Daca stai la casa sau iti construiesti casa ta, atunci iti poti face o camera doar pentru spalatul si calcatul rufelor. Chiar si pentru uscator!

| Cipi1212 a răspuns:

O mașină de spălat 2 in 1.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Separat. Din propria experienta iti spun faptul ca iesi mult mai ieftin in cazul in care se strica si trebuie schimbate decat in cazul functie 2in1.

| Beatrice011 a răspuns:

Aleg 2 in 1. Eu stau la bloc, garsoniera cu balcon închis si mai e si in berceni. Am 2 in 1 deoarece e mai ieftină(țin sa pontez ca e MIELE) si odată mi s-a. stricat tamburul sau ceva de genul(garanția expirase) si cu piese originale am dat 500 de lei plus 150 de lei manopera. Am o prietena cu separate si nu e mulțumită

| Maricochetacasei a răspuns:

Recent am lucrat la cineva care și-a cumpărat mașină de uscat rufe deși are mașină de spălat și uscat rufe(2 în 1) fiindcă nu a fost mulțumit de funcția de uscare a acesteia din urmă (2 în 1)
Eu sunt de părere că un uscător de rufe e mai bun decât o mașină 2 în 1, acesta fiind dedicat pentru uscarea rufelor, plus, în felul acesta poți spăla o tură de rufe și în același timp să pui o tură la uscat.
Ocupă mai mult loc dar ai avantajul acesta.
Acuma depinde și de marca/modelul ce îl cumperi, nu neg faptul că sunt mașini 2 în 1 cu care îți faci treaba fără nicio problemă dar poate la un preț mai piperat.Asta este părerea mea, vezi ce mai spun și alții. Sănătate!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Maricochetacasei):

Aici cred ca si asteptarile sunt nerealiste!
Hainele trebuiesc lasate la aer dupa ce sunt scoase din uscator. Eu cred ca e rezonabil sa astepti inca o ora pana sunt complet uscate.
Nici uscatoarele din Japonia nu usuca 100% rufele! Despre ce vorbim?