| TimariuLuisa a întrebat:

happy
Am si eu niste dubii. Daca tii carnea de pui in frigider timp de 3-4 zile, mai e buna? Am gatit-o...si nu stiu ce sa zic. Am gustat-o si mi se pare...OK cred. Nu ma pricep deloc. Cam ce gust ar avea carnea de pui stricata? Cum imi pot da seama? Ambalajul l-am aruncat de mult eu pastrand carnea in farfurii deci nu stiu cand expira. Insa sunt foarte ingrijorata, nu stiu daca sa o mananc sau nu. Miroase bine, are un gust destul de bun, un pic mai deosebit fata de alte dati (asta sau doar paranoia mea). Asa gatita, e un alb cu particele gri din cand in cand, dar ca de obicei. Nu stiu ce sa zic.
P.S Scuzati categoria :-s

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Carnea nu se strica asa usor daca sta la rece, daca o ti o saptamana in frigider inca mai e buna.

| blitzenn21 a răspuns:

N-are nimic. esti doar paranoica

| MoshEne a răspuns:

Daca nu mirosea urat inseamna ca este buna... mananca linistita! Oricum sa stii pe viitor ca este bine sa gatesti carnea cat mai repede. Unele se pot strica in 3-4 zile...