| user1234554321 a întrebat:

Stiti o reteta de prajitura care sa ii placa celui mai mofturos om? Sau sa ii trebuiasca unui om care nu mananca dulciuri?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiramisu?

8 răspunsuri:
| kopli a răspuns:

Da. Crema de zahar ars.

| user1234554321 explică (pentru kopli):

Ma refeream la o prajitura(cu blat, sau foi) big grin

| kopli a răspuns (pentru user1234554321):

Stiu. Dar nu cred ca vei gasi ceva pe placul lui.
Eu cu crema de zahar ars, nu am dat gres niciodata, indiferent cine a venit la noi. Si e atat de simpla!

| SMH a răspuns:

Pe mine mereu m-au dat pe spate tartele.

| NLS a răspuns:

De exemplu, eu nu prea mananc dulciuri.
De cand sunt in Germania, mai iau uneori strudel cu mere (fara zahar deasupra, are si asa destul in interior) si pot spune ca imi place tarta cu prune (cu aluat fraged, si facuta in casa... pun cam jumatate din cantitatea de zahar data in reteta).
In rest, nu ma da pe spate nimic, mai gust cate ceva de rusine cand aduce careva la birou, dar nu pot spune ca imi doresc sau ca mor fara ele.
Crema de zahar ars fac maxim de 2 ori pe an, si folosesc doar o treime din cantitatea de zahar.

Dar de obicei, cine nu mananca dulciuri deloc (si nu sunt eu ala), nu va manca de bunavoie, poti sa ii pui ambrozie pe masa
(dar daca vrei ca ego-ul tau de master Chef sa fie gadilat, iti poti cumpara un pistol de jucarie, si pariez ca o sa linga farfuria, si o sa mai ceara 3 portii).

| Adry05 a răspuns:

Lava cake...

| Laura927 a răspuns:

Da e o reteta cu siguranta o sa ii placa!
te duci in market si iei 1 kg de ceafa de porc si o faci la gratar sa vezi ce fericit il faci! a si de desert sticksuri!