| liliana a întrebat:

Bună ziua? Daca mă poate ajuta cineva. Mașină mea de spălat, LG 8kg Direct drive,la fiecare stoarcere se aude zgomote că și cum ar lovi cuva jos în laterali,are și ușor balans cuva, doar la stors e zgomot,nu pare a fi rulmenți. Întreb poate fi pistoanele uzate?, cineva care a avut probleme cu LG 8kg Drive, cum ați rezolvat,deoarece un reparator mă sfătuit să no repar,și totuși cer sfat, poate nu trebuie alta.

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai bagat vreodata 8 kg de blugi sau de lenjerie? Daca scrie pe ea 8 kg nu inseamna ca bagi 8 kg pe orice program...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ideea e ca asa cum sunt astea mai moderne, au niste senzori si daca sunt complet balansate aiurea, dau eroare. Mie de curand (Samsung ceva tot cu un fel de DD) mi-a dat o eroare de genul si s-a oprit din centrifugat. Bagasem doua perne si niste lenjerie. Am scos pernele, am centrifugat lenjeria, apoi pernele separat, toate bune. Uneori imi mai loveste si mie in laterale fara sa dea vreo eroare, o las sa isi faca de cap. E centrala ok si pusa pe picioare de alea de cauciuc pentru amortizarea vibratiilor. Are vreo 3 ani si un pic, dar nu cred ca prinde 14-15 cum a fost cu precedenta... happy

| Batmanel a răspuns:

Am si eu direct drive, partea distractiva ca si mie imi sunt duse telescoapele la cuva.
Ele absorb, sau mai bine zis, incaseaza toate trepidatiile. Mai ales cand pui mai mult decat trebuie sau rufele se leaga prin cele mai bune noduri pescaresti si nu se echilibreaza in cuva la stoarcere. laughing
O am de 8 ani, dar telescoapele cred ca trebuiau schimbate acum 2 ani.