Frigiderul. As putea trai doar cu mancare neprelucrata termic, dar mi-e greu sa vad cum as pastra o cutie de inghetata in aragaz sau dulap...
Robotul de bucatarie imi este absolut indinspensabil! Pentru ca toaca, marunteste, razuieste, framanta, bate, amesteca, feliaza, paseaza, stoarce... pentru ca sa-mi fie mai usor la gatit.
O intrebare amuzanta. Nu pot sa ma dezlipesc de nici unul, pentru ca nu m-am lipit in prealabil. Le folosesc pe toate si, am chiar mai multe decat imi trebuiesc(unele in dublu exemplar, pentru ca am gasit altele mai performante).
Daca doriti un sondaj gratuit... puneti intrebarea asa cum ar trebui.
Va dam retete, pareri. ce doriti(in limita bunului simt), dar. respectati-ne (daca se poate)
Aragazul parca e indispensabil, asta daca nu alegi sa gatesti la rece sau preferi si detii un steamer.
Buna! N-as putea sa ma descurc fara...blender...si mi se pare foarte folositor, dar numai pentru incalzit, cuptorul cu microunde...
Cred ca majoritatea sunt indispensabile intr-o bucatarie... fara aceste aparate(aragaz, frigider, robot&co)nu cred ca s-ar mai numi bucatarie
Nu prea imi place sa ma folosesc de aparate. Mai mult sunt naturala: nu ma fardez, nu mananc fast food sau prajit. de exemplu.
Probabil ca aragazul. ca e mai greu sa gatesti fara el Dar din cele mai mici, cred ca mixerul / robotul mi-ar lipsi tare mult daca nu l-as avea
Probabil ca aragazul.. ca e mai greu sa gatesti fara el Dar din cele mai mici, cred ca mixerul / robotul mi-ar lipsi tare mult daca nu l-as avea
Frigiderul, aragazul pentru ca sunt foarte folositoare...In frigider pun cate-ceva ca sa tina acel ceva rece.
Aragazul:incalzesc mancarea Etc.
alexionut98 întreabă: