Tot secretul este ca Limonada și alte băuturi preparate în casă să nu fie ținute în frigider ci să fie la temperatura camerei. Dacă sunt reci organismul va încerca să le încălzească și astfel întreg corpul se va supraîncălzi.
Bere rece. Am cumparat niste halbe care au un lichid special in interior si se tin la congelator, apoi pui berea in ele si o pastreaza rece. Stii cum intra 2-3 halbe de bere dupa o zi de munca? Ca pumnul in ochi.
Eu consum inghetata pe baza de apa ca are putine kcalorii adica maxim 100 la 100 g fata de 200 cea la cutie sau 300-350 alea pe bat, dar consum de placere, nu ca ma racoreste.
Ca limonada beau Fanta zero de la frigider.
Salut. Da, în general, fac limonada acasă, apoi o pun la frigider, să fie răcoritoare afară.
Inghetata, ai nevoie de masina de facut inghetata, asa retete de alea clasice, nu stiu daca iti plac, mai ales compari cu ce ai consumat in general, asa ca fara masina de inghetata nu iese bun.
Dar daca ai masina, poti face ingheta mult mai buna decat ce gasesti la magazine si cu produse naturale nu prafuri si ce mai pun in ele cei care produc inghetata.
Am mincat inghetata facuta cu masina de asta, micuta de casa, wow zici ca nu ai mincat in viata ta asa ceva. Folosesti fructe de astea care is supracoapte, banane, capsuni si alte fructe si sa vezi ce inghetata faci.
Limonada, nu prea te incinta, doar daca maninci ceva.
Sa ma racoresc, stau la aer conditionat, nu trebuie sa beau, sau sa maninc ceva.
Asa daca is la munca si este cald apa, sucuri la gheata, avem cooler cu gheata, aici gasesti gheata la orice colt de strada, orice frigider este dotat cu Ice maker, gasesti gheata si moca pe unde mergi sa cumperi ceva, iti umpli coolerul te duci militar
Vad, cineva spune ca de bei sucuri reci te incalzesti probabil el nu a baut niciodata, dar il asigur ca nu te incalzesti absolut deloc, te racoreste, organismul nu va incerca sa incalzeasca acele bauturi reci, odata ce ai corpul incalzit, ba este un ajutor pentru organism sa bei chestii reci, il ajuti sa mentina temperatura unde trebuie fara eforturi foarte mari.