| DomexdMD a întrebat:

Consumati pizza? Sunteti obisnuiti sa serviti acest tip de mancare lunar? Ce tip de pizza va place?

22 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Eu manac pizza doar cand nu am chef sa gatesc sau sa ies din casa, comand una si nu ma mai stresez deloc. laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Imi place mult pizza, consum mai des decat ar trebui.

| Bacemi a răspuns:

Consum pizza dar nu lunar. Atunci cand face acasa cineva din familie sau la restaurant la ocazii speciale, poate de 2 -3 ori pe an.

Quattro Stagioni imi place foarte mult.

| DomexdMD explică:

Pai azi mi-a venit curiozitatea in materie de mancare.Pana maine trece, stai linistita.laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daaalove struck Imi palce foarte mult. Cel putin odata la 2 saptamani mananc o pizza love struckImi palc toate felurile.Numai sa nu aiba ciuperci laughing Ca nu imi plac laughing

| Bishop a răspuns:

Da' normal! Imi place toate tip-urile laughing

| just|breathe a răspuns:

Da.Consum pizza, dar nu foarte des...cand se intampla sa am bani si pofta...de obicei mananc doar din ce isi iau altii.hee hee. Daca e sa imi aleg, in mod deosebit un tip anume, as alege quattro stagioni, desi nu prea sunt pretentioasa in materie de pizza.Nu suport pizza cu ou(albus) si cu peste.

| Malvina24 a răspuns:

Ador pizza~Quatro stagioni imi place!

| User a răspuns:

Pe criza asta servesc mai mult slanina...

| powergirl a răspuns:

Capriciosa dar nu mananc lunar cateodata

| DianaLostInDreams a răspuns:

Da, consum pizza dar nu chiar lunar, cand imi e pofta.Imi place prosciuto e funghihappy tie?

| Alex_7297 a răspuns:

Nu cumpăr de la pizzerii, face mama, şi iese atât de bună. Şi în plus nu e atât de nesănătoasă!

| MissD a răspuns:

Ador pizza. numai daca aud cuvantul pizza mi se face pofta. si nu e prea bine. si nu e bine nici ca am citi aceasta intrebare pentru ca acum mi-e pofta de pizza. nu ananc lunar pizza. mananc mai des...sa zicem saptamanal.in genral imi place pizza specifica pizeriei respective adica cea cu nuele pizzeriei//

| Gregory a răspuns:

Salut! Consum doar când este vreo ocazie specială. Preferata mea este Calzone. Numai bine. happy

| Larette a răspuns:

Quatro stagioni si quatro formagi sunt preferatele mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Judecand dupa intrebari cred ca ti-e foame RAU. esti din HAITI?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la pizza nu ma pot abtine cateodata:Xwinking. Nu consum lunar...nu stiu, nu am stat sa tin o evidenta o data la 2 sau 3 luni, cred.Imi plac mult pe pizza maslinele si ciupercilelove struckwinking. Ador pizza taraneascalove strucktu?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Nu suport pizza, are ketceap si eu nu sufar rosiile si orice ce are legatura cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o servesc daca ma invita cineva, nu refuz, iar daca am timp si cu ce, imi fac singura acasa, cu salam, ciuperci, branza topita si chetcup dulce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pizza este preferata mea; dar sa nu aiba masline, nu le suport chiar daca ma fortez sa le mananca, dar in general iubest toate tipurile de pizza;:X

Răspuns utilizator avertizat
| andreutza94 a răspuns:

Pizza imi place foarte mult; x Cred ca intr-o luna mananc de doua ori. As manca in fiecare zi, dar ingrasa crying