Eu manac pizza doar cand nu am chef sa gatesc sau sa ies din casa, comand una si nu ma mai stresez deloc.
Consum pizza dar nu lunar. Atunci cand face acasa cineva din familie sau la restaurant la ocazii speciale, poate de 2 -3 ori pe an.
Quattro Stagioni imi place foarte mult.
Pai azi mi-a venit curiozitatea in materie de mancare.Pana maine trece, stai linistita.
Daaa Imi palce foarte mult. Cel putin odata la 2 saptamani mananc o pizza
Imi palc toate felurile.Numai sa nu aiba ciuperci
Ca nu imi plac
Da.Consum pizza, dar nu foarte des...cand se intampla sa am bani si pofta...de obicei mananc doar din ce isi iau altii.. Daca e sa imi aleg, in mod deosebit un tip anume, as alege quattro stagioni, desi nu prea sunt pretentioasa in materie de pizza.Nu suport pizza cu ou(albus) si cu peste.
Da, consum pizza dar nu chiar lunar, cand imi e pofta.Imi place prosciuto e funghi tie?
Nu cumpăr de la pizzerii, face mama, şi iese atât de bună. Şi în plus nu e atât de nesănătoasă!
Ador pizza. numai daca aud cuvantul pizza mi se face pofta. si nu e prea bine. si nu e bine nici ca am citi aceasta intrebare pentru ca acum mi-e pofta de pizza. nu ananc lunar pizza. mananc mai des...sa zicem saptamanal.in genral imi place pizza specifica pizeriei respective adica cea cu nuele pizzeriei//
Salut! Consum doar când este vreo ocazie specială. Preferata mea este Calzone. Numai bine.
Pizza imi place foarte mult; x Cred ca intr-o luna mananc de doua ori. As manca in fiecare zi, dar ingrasa
Num3Ascuns întreabă: