|

Cum se face crema de vanilie pentru eclere? Iese buna cu faina cum vad ca se face? Nu exista plicuri la magazin doar sa o fac? Si glazura cum se face?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Eu intotdeauna folosesc crema pentru cremsnit de la Dr. Qetker. Glazura o poti face din ciocolata topita.

| a răspuns:

Mie mi se pare că făcută cu faina e cea mai buna :D
Poți încerca reteta aceasta:

https://www.google.com/......deo/%3famp

In general, pentru glazura îmi place să topesc ciocolata și să pun putina frișcă (fac un fel de ganache), are in gust foarte bun. :)

| a răspuns:

Salut, poti să o faci cu amidon de cartofi sau porumb în loc de făină.

| a răspuns:

Poti sa le umpli cu budinca de vanile(plic pe care il faci tu cu lapte acasa) iar deasupra sa pui ciocolata topita

| a răspuns (pentru CristianIonut00):

Se poate folosi doar budinca de vanilie, fără faina.
Vor iesi mult mai gustoase.
Glazura se obține din zahar pudra, cacao și puțin unt topit, plus câteva picături de esență de rom.

| a răspuns:

Daca vrei sa faci tu crema iti recomand reteta aceasta https://youtu.be/AWSC8mYfnW4