| MAIA18 a întrebat:

Cum se prepara budinca la plic? Se poate fara lapte doar cu apa?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, dar fara lapte (doar cu apa) va avea un gust si consistenta diferita, "palida".

| MAIA18 explică (pentru Bula):

Multumesc pentru raspuns!

| darrio2007 a răspuns:

Fara lapte nu iese gustoasa.

| Wr3nch a răspuns:

Da o poti face cu apa dar va avea gustul usor altfel.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sigur,dar nu iese la fel de buna.
Incerca cu un suc, chiat nectar.Se amesteca praful de budica cu 2-3 linguri de suc (apa) si 2 (sau dupa gust) de zahar si se amesteca pana se nu se mai vad urme de praf
Se pune sucul(apa la fiert). Cand da in clocot se toarna amestecul facut anterior si se amesteca (dai focul la mic). pana dispar cocoloase.
Formele se uda cu apa rece si se toarna budica. Cand se raceste dai la frigider.

Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Scrie pe plic. Citeste instructiunile sau cauta pe net: reteta de budinca la plic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Anonimul151 a răspuns:

Da, cred că se poate. Poți citi instrucțiunile de pe plic. Știu, că se poate cu suc, dar cred că se poate și cu apă. Pentru că există multe persoane cu intoleranta la lactoza... Poți încerca să o faci cu apă, sau suc.

Întrebări similare