| soraGrime a întrebat:

Hei!
Am cumparat azi niste muguri de bambus in borcan de la Lidl. Chestia e ca miros destul de intepator si nu s-a incumetat nimeni pana acum sa ii guste.
E ok sa miroasa atat de puternic?(expira abia in 2014, deci nu e vreo problema) Daca ii gatesc se va pierde 'duhoarea' asta?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cred că aşa ceva ai cumpărat :
http://www.lidl.ro/......_13077.htm

Nu pot spune că am cumpărat acel produs, dar bănuiesc că sunt conservaţi în oţet ( ori saramură ), de acolo mirosul "înţepător".

Vezi eticheta borcanului şi în situaţia în care e aşa, atunci NU ai de ce să-ţi faci probleme.
Totuşi, bănuiesc că nu au nimic din moment ce sunt valabili încă un an ( şi, bănuiesc că borcanul a fost închis ermetic ).

Depinde şi de reţeta pe care o foloseşti ( cum îi găteşti ) : e posibil să se "piardă" acel miros...

Sau, îi poţi pune în apă cu câteva ore înainte de a-i folosi, îi verifici după 1-2 ore şi dacă mai miros atunci SCHIMBI apa şi îi mai ţi încă 1-2 ore.

Toate cele bune.

1 răspuns:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai nu ai mai incercat pana acum ca sa stii daca e specific mirosul? Eu nu am consumat asa ceva. Daca nu sunt expirati probabil ca nu au nici o problema.