| Lala20 a întrebat:

Iese crema ganache pentru tortul de ciocolata daca o prepar din cacao (Dr. Oetker, zice ca e speciala pentru deserturi) si frisca lichida, in loc sa pun ciocolata de menaj topita si frisca?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU va ieşi dacă pui DOAR cacao!
O să ai frişcă cu cacao ( o frişcă maro )...

Trebuie să pui ciocolată ( preferabil amăruie ), în cantitate egală ( preferabil ) cu cea de frişcă!


Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.bucatareselevesele.ro/......nache.html

http://www.gatimcuvero.ro/......ituri.html

http://www.caietulcuretete.com/......olata.html

Toate cele bune.

3 răspunsuri:
| andradaiuli a răspuns:

Da stiu eu pentru ca mama mea a facut asa si a esit