Are un gust sarat-dulceag(tip nuca-aluna). Consistenta este untuoasa, uneori cu bucatele de arahide care se simt la mestecat.Este consistent, contine proteine si grasimi nesaturate.Are foarte multe calorii, de aceea nu este recomandat consumul exagerat.De obicei se mananca dimineata, ca pe parcursul zilei sa poti consuma caloriile ingerate.Se foloseste la prajituri, creme pentru torturi sau pur si simplu pe paine.
Depinde de gusturi. Eu am momente in care nu il suport si momente in care mi-e pofta sa mananc. Insa nu cred ca as putea sa mananc in fiecare zi la micul dejun, precum americanii. E bun pentru ca da energie, insa sa te uiti in lista de ingrediente, sa nu aiba prea mult zahar.
Daca nu ai mancat pana acum: are gust de pasta de arahide amestecata cu putin zahar si sare. Oricum, nu cred ca ai vrea sa fie prea dulce, ca asa poti manca orice altceva decat unt.
Nu stiu de unde esti, dar daca ai Lidl in orasul tau du-te maine..banuiesc ca ai vazut reclama cu "saptamana americana".Au acolo si unt de arahide "de la mama lor"! Sanatos e in cantitati mici.
La mine in oras este doar PEnny si Profi, Lidl este la 50 km de mine
Atunci..nu stiu ce sa zic, vezi poate poti sa ajungi acolo cumva cu masini, daca iti doresti atat de mult. succes ^^
Eu am mancat o singura data din curiozitate si sincer nu mi se pare deloc bun si mai mult decat atat e si foarte gretos. Dar acum depinde poate ca tie iti va placea
Cei ce spun ca este bun, iti vor raul
E groaznic! arca ai manca seminte de floarea sorelui dar consistenta e cremoasa si...bleah.Naspa rau per ansamblu.
E bun organismului pentru ca contine uleiuri nesaturate, practicemai sanatos ca cel facut din lapte, deoarece laptele e produs de mamifer si contine deja grasimea ce se afla in porumbul ce l=a papat vaca.Sincer nu prea credcane putem obisnui cu gusturile pe calenu le=am simtit de mici.Incearca combinatia cu unt de arahide si peste pune dulceata.Asa se mananca de obicei.