|

Salut, am un bar si as vrea ca pe iarna sa dau vin fiert, imi puteti recomanda vreo oala sub presiune sau ceva?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Parca putea fi fiert si intr-o oala simpla, parca...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CookieDog):

Cred ca vrea oala minune sa il fiarba in 2 minute sau ceva de genul asta... nu am auzit de asa ceva, dar urmaresc intrebarea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Păi sa zicem ca il fierb normal, dar totusi trebuie sa il tin cald o perioadă de timp, nu am cum sa il vand tot imediat după ce îl fierb, el trebuie sa isi mentina temperatura...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nicolaeimbrea15):

Si crezi ca daca-l tii intr-o oala sub presiune vei rezolva problema?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nicolaeimbrea15):

Exista ibric care se poate pune in priza si poate sa fiarba continutul sau poti sa il setezi sa il tii la o temperatura fixa
sau
il fierbi
il bagi intr-un container inchis ermetic (sa se evapore cat mai putin alcool)
il racesti si il bagi in frigideri
cumperi o plita cu inductie
cand vine clientul ii reincalzesti o cana... plita cu inductie fierbe un ibric plin in maxim 2 minute

sau alte solutii asemanatoare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează