| Sames a întrebat:

Am un hamster femela(pui) și se plictisești singur... Dacă ii mai cumpăr o femela pui se vor bate?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femela si masculii mereu se vor bate. Iti spun din propria experienta pentru ca timp de 7 ani am crescut hamsteri. Trebuie sa ii cumperi mascul,iar asta e riscant.

E riscant pentru ca risti sa te umpli de hamateri in toata casa. Eu ii tineam si prin oale, bornane din alea mari de muraturi, acvarii... Ajungeam sa ii dau de pomana si cand scapam de ei, ma trezeam cu alti pui. E jale cu astia, greu scapi de ei daca s-au inmultit.

| DeathIncarnate a răspuns:

Singur,ring de box o sa fie

| LenoreVoldaren a răspuns:

Trebuie neapărat să îi cumperi un alt hamster. Hamsterii, porcușorii, iepurii, acestea sunt animale care pot muri de singurătate în timp! Eu cred că dacă îi cumperi o femelă pui și se cunosc de mici nu se vor bate. Iar dacă îi iei un mascul, 90% vor face mulți pui sau se vor bate. Eu am avut porcușori și au făcut mulți pui, după care am separat masculul de femelă și am păstrat un singur pui, tot o femelă, pe care am ținut-o în cușcă cu mama sa și nu s-au bătut deloc. Ba chiar puiul a ajuns mai mare decât mama sa și părea să aibă grijă de aceasta.

| Irinaaa13 a răspuns:

Hamsterii sunt animale solitare. Nu se țin niciodată împreună, indiferent de vârstă, rasă și se_x.