| apocalipso1994 a întrebat:

Care e faza cu apometrele? Recent m-am mutat in chirie si trebuie sa ofer lunar consumul de apa rece si calda. Asociatia are incredere in cantitatea de apa scrisa de locatari? Daca nu, se face o regularizare periodic prin verificare in caz ca locatarii ofera gresit cantitatea de apa (mai putin)? Daca regularizarea nu a mai fost facuta de mult timp si inaintea mea au locuit alte persoane care poate nu a dat corect consumul de apa sau uneori deloc pot platii facturi la intretinere mai mari? Doar cei care stiu, nu ma intereseaza pareri. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este ilegal sa dai consumuri mai mici, prin urmare Asociatia are incredere in cei care dau citirile. Reprezentantii asociatiei pot face periodic verificari, dar nu exista o obligativitate sau un ritm al acestora. Cand te muti, impreuna cu proprietarul, citeste apometrele si noteaza exact cifrele de la care incepi, asa vei putea urmari sa nu platesti consumul altor persoane.

1 răspuns:
| Culinar a răspuns:

Nu ai tu treaba cu fostii chiriasi, tu notezi impreuna cu proprietarul apometrele, gazele si contorul de curent in momentul cand te muti in locuinta si de acolo incepe consumul tau.
Poti sa dai orice consum (mai mic sau mai mare) dar retine ca la final tot tu platesti ...cand se citesc din oficiu contoparele sau cand te muti in alta locuinta.