|

Salut TPU! Pana acum 2 saptamani am avut in un catelus, bichon maltez. L-am crescut de la 1 luna jumatate, ingrijit tot ce trebuie, insa am facut o greseala si l-am tinut in casa intr-o cusca inchis mult din lipsa de timp si a devenit cam rau catelul. Latra noaptea si scheuna mereu si l-am dus la bunici ca era galagios si nu am mai putut sa stam cu el. De fiecare data cand venim sa il vedem ma apuca supararea si imi este dor de el, dar nu stiu ce sa fac. Am devenit in ultima perioada suparat, anxios si nu m-am mai putut axa pe viata mea de dorul lui. Ce pot face sa ma calmez si sa rezolv cu el? Sfaturi, va rog si fara raspunsuri cu adoptie sau prostii. Tin foarte mult la el.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai mai mult la bunici. Animalelor le trebuie libertate, puțin spațiu. Dacă nu ai grădină, nu le poți ține în casă și chiar dacă ai putea, le e mai bine afară.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anuket):

Din potriva, bichon-ul este un animal ideal pentru apartament.
Trebuie dresat, nu este greu si nici nu necesita foarte mult timp, cate 5-10 minute in fiecare zi pentru o perioada de cateva saptamani.
https://www.youtube.com/watch?v=s0A9SpCdRZg
Iti recomand canalul lui Zak, gasesti mult continut pe fiecare tema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BRares):

Nu am spus că n-ar fi ideal ci parerea mea despre animale: că nu au ce căuta în casă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ial acasa petrece timp cu el sunt foarte afectuosi si jucausi daca stai la bloc ai e rau sunt tare jucausi si curiosi ia-l dai atentie si educal uita de cusca

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Stefan80):

Ma gandeam si eu la asta dar cum il las liber prind cand plec fara sa faca prostii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează