| MyNameIsJohnny a întrebat:

Voi credeti in chestiile cu fantome, sau chestii? Eu am avut o chestie, dar cred ca a fost doar imaginatia. Adica eu nu cred, dar. Nu stiu. Scuzati-ma pentru categorie!

Răspuns Câştigător
| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Paranormalul exista si a existat din totdeauna.Iar fantomele sunt spiritele oamenilor decedati, deci sigur a fost doar imaginatia ta pentru ca rar vezi cazuri de bantuiri. Si oricum spiritele oamenilor nu pot ataca si sunt doar cazuri rare si extreme in care spiritul omului respectiv, a murit in conditii stranii si vrea razbunare.Dar astea sunt doar povesti de adormit copii.Stai linistit ca tie nu ti s-a intamplat si nu ti se va intampla nimic ci doar imaginatia iti joaca feste.

7 răspunsuri:
| Crisan_Luana_1994 a răspuns:

Mai bine te-ai uita le desene animate la anii tai lasa fantomele.

| nestiy a răspuns:

Interesanta categorie aleasa pentru subiectul asta. =) Si sunt de acord cu LifeIsBeautiful.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Nu. Asta e exclus.
Eu am facut o fotografie care, prin geam, reflecta o umbra. Nici eu nu am vazut-o pina nu am pus-o pe pc. Parea un om. Am pacalit pe multi cu "fantoma" aia, chiar si pe fb. In final le-am spus adevarul si i-am dezamagit. Cum spune Crisan-Luana, uita-te la desene.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aiureli! Cand eram copil treceam la ora 24:00 prin cele mai ciudate locuri inclusiv prin cimitir. N-am vazut nici cand nimic.

| untu a răspuns (pentru LifeIsBeautiful12):

Nu sint de acord cu tine! Nu este imaginatie si nu sint povesti de adormit copii! Noi stim ca exista ingerii buni si ingerii rai, dar sint si fantome care sint sufletele oamenilor ratacite care nu au facut fapte bune, nu au ascultat de poruncile Lui Dumnezeu si nici nu au fost la biserica!

| LifeIsBeautiful12 a răspuns (pentru untu):

Eu cred in paranormal de aceea am si zis ca exista. Dar el a spus ca a vazut ceva si desi nu a specificat ce, sigur doar i s-a parut ori s-a uitat la vreun film de groaza..Si nu ar avea ce sa caute un suflet ratacit al unui om la el in casa. Fiecare are conceptia sa si este liber sa creada ce doreste.

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric a fost doar imaginatia ta!
Fantomele nu sunt decat in povesti si in imaginatia noastra.