| paul55 a întrebat:

Salutare tuturor!
Din greseala, cand storceam o lamaie, a sarit suc pe perete. Cum as putea sterge petele. Am mai azut pe internet ca se sterg cu un burete umezit, dar asta doar daca sunt proaspete. Iau eu, am lasat sucul pe perete in speranta ca se va usca, dar arata la fel ca atunci cand a sarit sucul de lamaie pe perete. Ma puteti ajuta?

6 răspunsuri:
| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns:

Pui intr-un lighean apa cu dero, amesteci putin si freci bine zona respectiva.
Ce culoare are peretele?

| YesorNo a răspuns:

Cu apa si dero. Ia un burete și cu partea mai zgarioasa, incepe sa freci. Iar dupa cu partea mai fina. Sper ca te-am ajutat.

| secretlove2014 a răspuns:

Sunt bureti speciali pentru pereti indiferent de culoarea acestora, ii gasesti la produsele de curatat firma MR PROPER

| andra2003n a răspuns:

Apa cu dero amestecata. După freci bine în locul respectiv. Dacă nu merge poți sa cumperi de la magazin bureți speciali. Sau poți sa treci cu apa fiarta. Pe mine m-a ajutat! Succes! Sper ca te-am ajutat!

| andra2003n a răspuns:

Apa cu dero amestecata și freci în locul respectiv sau dacă nu merge poți sa cumperi bureți speciali ( de la produsele Mr. Proper ). Poți încerca și cu apa fiarta. Freacă mai mult timp. La mine a mers. Succes! Sper ca te-am ajutat!