Care este cel mai bun magazin din București de pe care pot cumpăra un PS4 Pro? Adică când il iau din magazin sa nu fie zgariat, murdar, utilizat etc cel mai de încredere.
Aș vrea să achiziționez o periuță de dinți electrică, dar să nu treacă de 200 lei sau să treacă cu puțin. De ce aspecte ar trebui să țin cont? Ce recomandări aveți?
Am facut duminica o camanda de carti la Litera si de atunci la statusul comenzii scrie "se proceseaza". Sa fie vreo problema?
Am o întrebare. Pot cumpăra de ce cel.ro trei produse si să îmi vină in același timp si să plătesc curierul doar o dată sau trebuie să îl cumpăr pe fiecare pe rând? Întreb asta deoarece...? (mai mult)
Salut, stie cineva programul de livrare la altex? Livreaza si in weekend?
De unde pot sa iau nike air jordan 1 originali in București? Masuri de fete
In cat timp vin comenzile de la SinSay?
Aseară am comandat de pe Notino si am setat Livrare prin Urgent Cargus. După ce am făcut comanda am văzut pe internet foarte multe critici cum că ar dura 2 săptămâni comanda când ...? (mai mult)
Cineva care a dat comanda in timp de pandemie? Este afectat timpul de livrare a produselor? In special la magazinul PC Garage
Am fost in 3 farmacii azi si nu am gasit măști chirurgicale. De unde mai pot cumpăra? Există vreun site care livrează în 2-3 zile maxim în București?
Buna! Stiti daca se poate comanda online de la jumbo?
Cand se deschid mall-urile?
Cum fac sa cumpar un laptop direct de pe site-ul asus.com/ro?
Https://prnt.sc/semenl Dar am primit deja coletul sambata, ce sa fac?
Salut.Este in Romania un site cu produse chinezesti? Dar sa fie in Romania, nu sa dau comanda pe aliexpress sau gearbest sa astept 2 luni. Mersi anticipat!
Salut, daca refuz un colet la curier imi voi recupera banii in conditiile in care deja este platit cu cardul?
În cât timp ajung comenzile de la intersport în aceasta perioada? Vreau sa comand ceva de pe siteul lor și e obligatoriu sa ajungă în maxim o săptămână. Ați dat comanda? În cât timp a ajuns...? (mai mult)
În cât timp ajung comenzile de la intersport în aceasta perioada? Vreau sa comand ceva de pe siteul lor și e obligatoriu sa ajungă în maxim o săptămână. Ați dat comanda? În cât timp...? (mai mult)
Ati comandat ceva online de la altex? Stiti daca o comanda pusa mai devreme(adica duminica) este procesata? Ca am intrat la istoricul comenzilor nu apare si cand am incercat sa sun zice ca n au...? (mai mult)
Salut, din nou in legatura cu olx. Data trecuta toti ati spus ca e risc foarte mare de țeapa. Dar daca iau de pe plx de la firme/amanet nu e mai safe putin? Si eu inca am dubii cu livrarea cu verificare...? (mai mult)
Ce parere aveți despre acest site, a comandat cineva ceva de pe acest site? Aș vrea să comand un brici dar, am îndoieli cu privire la site. https://www.trendhim.ro
Vreau sa achiziționez un seif, nu sunt lămurit daca e vreo diferenta. Arată la fel, aceleași specificații, diferă doar firma. Emag sau firma care sa ocupa cu fabricarea...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe eMAG și am plătit cu cardul, sper sa imi aducă coletul, adica lucrează nu?
A cumpărat cineva de pe site-ul ăsta: https://bogaci.ro E de încredere?
La voi când vin curierii vă aduc pachetele la ușă sau vă pun pe voi să iesiți în fața locuinței să le luați? Sunt obligați să vină la ușă cu pachetele?
Siteul flip.ro este de incredere? A cumparat sau vandut cineva acolo?
Https://herbagetica.ro/ashwagandha-ginseng-indian.html Pareri? E buna chiar si la pretu ala?
Heeeeey :D daca fac o comanda de 950 lei si dau cu cardul când ajunge trebuie sa dau buletinul? :) Dau funda
Salut, in cat timp ajunge o comanda de pe www.pantofivanzare.com? Ma puteti ajuta? Precizez ca am facut comanda acum o luna si am facut plata, dar nici in ziua de azi nu mi-a ajuns coletul
Cam in cat timp ati primit coletele de la elefant.ro acum, pe timp de pandemie? Trebuie sa fac un cadou cuiva si imi estimeaza livrarea ca fiind peste o luna, ceea ce ar depasi ziua de nastere ...? (mai mult)
Ce se intampla daca pun un review pe un site de vanzari fara sa am acel produs? Pot pati ceva? Gen voi fi sunat sau ceva?
Tocmai mi- am luat Nutribullet. Credeti ca este o achizitie buna? E prea laudat si foarte multa reclama i se face. Face toti banii si mai ales sunt sanatoase si gustoase smoothie- urile facute la el ...? (mai mult)
Pentru cei care au comandat de pe Amazon, coletele sunt livrate la "usa" sau primiti instiintare de la posta sau sunt lasate la posta vamala? Am inteles ca ar fi trimise la adresa respectiva dar fiind...? (mai mult)
Stie cineva daca se gasesc cereale Lucky Charms in Bucuresti? Sau de unde s-ar putea comanda la un pret accesibil :)
Daca vreau sa cumpar un telefon de pe olx sigilat si cu verificare colet nu am cum sa iau țeapă nu? Ca doar il verific cand vine.
Ati comandat vreodata de pe GLOVO? In cât timp vin obiectele comandate? (nu mancare)
Bună, TPU! Eu dețin un laptop vechi de 11 ani. E de la firma Asus și la momentul când l- am luat era cel mai bun de pe piață. Încă merge bine, pe Rocket League, pe CS:GO, etc. Ce aș vrea să...? (mai mult)
Merită să dai aproape 600 de lei pe o pereche de jordani? Sunt materialele chiar așa de bune sau e doar brandul? De 600 de lei ai putea să-ți iei 2 perechi mai bune sau 3, 4 mai ok.
Caut de cateva saptamani trening dama din foita, preferabil nike, adidas daca stie cineva unde pot gasi?
Stiti cumva daca site-ul gorillas.ro este de incredere? Am comandat de vreo 3 saptamani ceva de la ei si inca nu a venit, pe motiv ca nu are toata comanda pe stoc.
Salut, de unde pot face rost de MRE (meal ready to eat) adica mancare pentru armata?
Buna, sin--say, house brade din Germania respectiv boohoo din Uk livreaza in Romania?
Salut, la acest cablu, https://www.emag.ro/cablu- dvi- d- hdmi- detech- 1- 8m- calitate- deosebita- dublu- ecranat- bobine- antiparaziti- 18189/pd/DZ12QKBBM/?X- Search- Id=4109c7062c18286527f9&X- Product-...? (mai mult)
Salutare, cei care ați comandat de la answear, preferabil acum în ultima vreme, mai știți cât a durat să vină comanda? Au trecut mai mult de 2 săptămâni și n- am nicio veste și nu dau de...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o pereche de air Max si am gasit modelul la copii numai pe doua site- uri. Oare care il recomandati din cele doua : Buzzsneakers.com sau collectiveonline? Pe pagina de Facebook de...? (mai mult)
Salut, ce tv este mai bun si mi- ati recomanda? Samsung ( https://www.emag.ro/televizor- led- smart- samsung- 80- cm- 32n4302- hd- ue32n4302akxxh/pd/DPC206BBM/?X- Search- Id=481ce4a482da19cd98cb&X- Product-...? (mai mult)
Daca duminica la ora 21:00 am pus o comanda pe PCGarage si ieri la 10:45, a preluat- o curier- ul si acum(5 mai, ora.11:56) inca nu a ajuns colet- ul la sediul Fan Courier... exista sanse sa il...? (mai mult)
Emag livreaza prin colete poștale sau prin colete la domiciliu? Ce site-uri stiti care lucreaza cu livrari la domiciliu?
Buna seara TPU! Am comandat de la c.e.l.r.o. un laptop, l- am achitat online - pe data de 30.04. 2020. Toate bune si frumoase, aparea "in stoc furnzior". Ieri s- a schimbat din asta in "In stoc", ...? (mai mult)
Salut,care e faza cu Ebay? Gasesc telefoane destul de ieftine la mana a doua vandute de anumite companii care au si rewiewuri.E legit, a cumparat cineva de acolo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
MotocMaria întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia