|

A comandat cineva online din USA? Daca da, imi spune cineva cat timp dureaza pana ajunge coletul in RO?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca cunosti pe cineva care vine in vacanta, dureaza o zi hai 2 si daca ala nu are bagaje prea multe ai si moca adus.laughingAsta e cea mai buna metoda si mai ieftina.
Cu posta nu merita sa cumperi din state chiar daca produsele is mai ieftine si stii sigur cas originale, posta te omoara, plus de asta vine si statu roman sa-ti dea in cap pentru 3 lucruri personale ce le vrei cumpara,un stat de talhari.Dar Dracnea ala cu ce sa traiasca si el,ce sa fure laughing
Mai exista o posibilitate ieftina,dar asta necesita sa ai o cunostinta aici, exista un serviciu, companie ce o fi care duce pacheta in Romania la usa omului, deci ajunge la tine acasa, nimeni nu umbla in pachet, dar asta dureaza intre o luna si 3 luni.Eu cand trimit pachete, asa trimit, ma costa cam 2 dolari de kg, atat iau astia, pachetu ajunge direct acasa la usa ta, te suna aia cu o zi inainte sa stii sa fii acasa, iti zice cam pe la ce ora.
Restu orice posta ar fi te usuca, te rupe.Am vrut si eu odata sa trimit ceva, ma costa posta mai mult decat produsu laughing si produsu costa ceva, nu era dealde 20-30 dolari, e scump r au cu posta.
Daca mai vrei sa ajunga si rapid te lasi pagubas laughing Cel mai bine este sa iti faci un amic, un prieten aici, cand vine ala acasa in vacanta, ori cand pune el pachete pentru el iti poate pune si tie.Zic si eu asa ce posibilitati sunt.
Daca vrei neaparat prin posta cel mai indicat este sa suni la posta si intrebi pe aia direct.Suni la Fedex, la DHL, la UPS si care or mai fi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, DHL/UPS In 2-3 zile, posta 2-3-4 sapt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Durează câteva săptămâni. Mai bine mi comanda dacă ai nevoie urgent de acel lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează