|

A comandat cineva produse de la ChicDiva? Nu stiu daca e de incredere sau nu. https://www.facebook.com/chicdivaro

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Stai linistit/a ca firma este de incredere happy altfel nu faceau atata publicitate la o companie "fake"

Bafta!

| a răspuns:

A comandat o prietena de acolo si a fost chiar incantata. Nu a avut nici o problema si comanda i-a fost livrata relativ repede (3 zile lucratoare).

O seara placuta

| a răspuns:

Da, da happy Am si eu niste amice care si-au comadat de pe acest site si au fost foarte multumite din toate punctele de vedere. happy

| a răspuns:

Bună ziua,

CHIC DIVA ESTE O FIRMĂ EXTREM DE NESERIOASĂ, IRESPONSABILĂ, care tratează clienții cu indiferență și le servesc numai minciuni.

Comanda a venit după o lună, a trebuit să cumpăr o altă rochie pentru eveniment, am dat retur produsul pentru că era mare și foarte prost calitativ, iar de o lună de zile aștept să mi se returneze banii.
Angajații cu care am discutat până acum au fost foarte calmi și fantastic de superficiali și dezinteresați. Comanda a fost făcută la începutul lunii mai, au trecut 2 luni și primesc ignor total de la Chic Diva.

Chic Diva, Dvs. ați primit returul meu pe data de 05 iunie, iar eu până în ziua de astăzi nu am primit banii. Discutând prin messenger cu cineva de la firma Dvs. (care răspunde după 2-3 zile și la ore indecente), aseară la orele 22:49 mi s-a răspuns că în sistemul Dvs. contabil apare că mi s-au returnat banii și voi primi o dovadă (cine știe cât mai durează și asta...).

În mailul primit de la Dvs. scrie clar că voi primi o notificare pe mail când intră banii în cont, nu am primit nici așa ceva (am încercat să vă trimit și mail, dar nu funcționează nici acesta).

Ideea este că eu nu am primit banii și pot să dovedesc cu un extras de cont, dar s-a făcut deja o lună de la retur și m-am săturat să dau explicații inutile și să fiu tratată prost de angajații Chic Diva.

Cu cine aș putea vorbi, un manager sau cineva care poate rezolva această problemă cât mai repede?

| a răspuns (pentru motanul1782):

Buna, aceiași problema o am si eu cu ei, am comandat 2 rochii mi-a ajuns una care nu îmi era buna am făcut retur, am trimis emailuri si au spus că mi baga bani in 14 zile lucrătoare, returul l-am făcut în 11.06 dupa cele 14 zile am trimis email au zis ca in 48 de ore ă mai trecut o saptamana de atunci,.am trimis c4ed ca 6 emailuri până acum.
Nu sunt in țară dar cand ma întorc o sa merg la protecția consumatorului am mailurile de la ei copie după chitanța plus de la curier ca am trimis pachetul, deci foarte neseriosi

| a răspuns:

Nu sunt in stare sa-si respecte clientii, iar in caz de nu va place produsul, uita sa restituie banii. A trecut o luna de cand am returnat produsul si inca nu am vazut banii, desi erau obligati sa-i restituie in maximum 14 zile. Bineinteles ca la telefon ii prinzi extrem de greu si atunci o voce suava isi cere scuze si spune ca ti-au virat banii. Totul este o minciuna insa. Sfatul meu e sa nu cumparati de la ei.