| Andreea9222 a întrebat:

A mai patit cineva sa comande de pe Shein si sa i se blocheze comanda la pasul "arrived at the local facility" de peste 10 zile si sa-i treaca si termenul estimat de livrare? Am incercat sa-i contactez dar fara rezultat. Multumesc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In perioada asta extra-aglomerata, comanda de la Shein poate ajunge dupa 3-6 saptamani.
Nu-i nimic blocat nicaieri, doar ca pachetul este pus cu cea mai ieftina forma de transport care nu are tracking si la un moment dat nu-ti mai spune pe unde este, pana te suna curierul sa te anunte ca vine sa ti-l aduca.

Nu ai pe cine sa contacteze ca de la Shein din China a plecat deja...dar este in tranzit, deci calatoreste prin avioane sau tren, cine stie pe unde.

| MotoBlitz a răspuns:

Nu. Chiar acum a mai postat cineva că are și el o problemă cu Shein. Deci, stai liniștită că nu este doar la tine, sper să își revină cât mai curând. Seară frumoasă!

| Estellar a răspuns:

Hey! Eu am plasat două comenzi pe Shein. Comanda mai mică și-a actualizat statusul astăzi (după 6 zile), ajungând în România. Comanda mai mare s-a împărțit în 2 pachete și din ce am înțles durează ceva mai mult să fie transportată. Dacă comanda nu ajunge în 3 săpt. de la confirmarea acesteia poți să trimiți o cerere de soluționare pe site-ul "customer service- Shein EUR"

| Ruxandra13 a răspuns:

Buna, ti-a mai venit comanda atunci de pe shein? Întreb pentru ca și eu acum patesc același lucru?