anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati mai comandat vreodata de pe Shein? Care a fost metoda de livrare si a trebuit cumva sa platiti si taxe vamale sau TVA?

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Am inteles ca este mai bine sa imparti comanda in doua ori trei daca trece de 100 euro. Livrarea se face prin curier. Iar ca plata prin card bancar ori paypal.
In primavara pregatesc de a cincea comanda de pe Shein.
Comanda iti ajunge intre 5 sau 14 zile.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim1920 a răspuns:

Buna.Comand aproape zilnic de pe Shein.Mi a venit coletul de fiecare data prin curier, easybox mai exact, vine in maxim 2 saptamani-2saptamani jumate, mie mi-a ajuns pachetul in 10 zile si nu am platit taxe vamale sau TVA.Am comandat si de 80 lei si tot nu am platit taxe vamale.Marimile vin exact.Se plateste cu cardul si arata exact ca in poze produsele.

| Vreaushein a răspuns (pentru anonim1920):

Salut,cand ai facut comanda, cea de 80 de lei, ai avut nevoie de cod pin?

| anonim1920 a răspuns (pentru Vreaushein):

Nu,platesti inainte cu cardul

| amalia8382 a răspuns:

Heyyy
Am comandat de pe Shein de multeee ori haine, lucruri de casa, pentru animale sunt mulțumită. Ultima mea comanda a fost de 40 euro unde nu am plătit nimic în plus! Este super deoarece am avut și un cupon de reducere destul de mare recomandat...dar cu cât comanzi mai multe cu atât este mai bine deoarece reducerea este mai mare

| XMarya78 a răspuns (pentru amalia8382):

Hey buna ma poti ajuta daca vreau sa comand 29 de produse in cate pachete ar veni si ar trebui sa platesc taxe vamale? multumesc

| Andrecolimand a răspuns:

Am comandat de pe shein de foarte multe ori și este mai simplu decât se spune. Daca comanda depășește o anumita suma de bani este nevoie de o plata suplimentara asa ca mai bine împarti comanda în doua. Livrarea a fost mereu foarte rapida. A ajuns cu 1 săptămâna înainte. Livrarea durează pana în 11 zile, sau cel puțin asa am primit o eu mereu. Produsele sunt foarte bune și nu am întâmpinat probleme la plata. Recomand shein