| mmmadalinaa151617 a întrebat:

Buna,am un colet de pe shein care inca este in tranzit de cateva zile iar ultimul status este Delivered to local carrier si de atunci nimic de 5 zile. Pe siteul de traking fan courier scrie ca awbul a fost inregistrat de catre expeditor insa nu a fost plasat coletul.Comanda a fost data pe 8 feb iar acum suntem in 21. Puteti sa ma ajutati cu o parere? Ati patit si voi acest lucru?

16 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Termenul comenzii este intre 11-18 zile lucratoare (exclus zilele de wekend, la numaratoarea de pe calendar). Pachetul iti va ajunge fie saptamana asta sau cealalta. Toate pachetele de pe Shein ajung in termen. Eu am comandat pe 6 februarie si mi-a ajuns 19.02.
Pe site nu se actulizeaza mereu, apasa pe Urgent delivery in fiecare zi.

| mmmadalinaa151617 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc pentru raspuns.Coletul ajunge maine insemnand ca s au incadrat in 12 zile fara weekend urile incluse?

| MihaelaDart a răspuns (pentru mmmadalinaa151617):

Daca ai fost anuntata de curier prin sms ca va fi livrat maine, asa va fi, dar daca nu ai primit nici un sms mai ai de asteptat. Ultima comanda data pe Shein a fost pe 5.02 anul asta si mi-a venit pe 19.02, luna trecuta mi-a venit in 13 zile, altele in 5 sau 7 zile... Oricum si-a respectat mereu termenul limita de pe aplicatie, niciodata nu mi-a venit intarziata.

| MihaelaDart a răspuns:

Violeto mare experta esti in livrarile din China. Ma ai la blocati pentru ca nu suporti adevarul. Comenzile de pe Shein si Temu ajung in 2-3 saptamani, nu mai baga lumea in eroare daca habar nu stii cu ce se mananca aceste doua aplicatii. Nu confunda comenzile de pe Aliexpress, Wish...
Shein are depozite si magazine in toata lumea, cele care ajung in 5-7 zile sunt livrate din Europa! Cat de mult ma enerveaza acest membru, raspunde doar sa faca puncte pe site si sa ia fundite. Raspunsuri gresite la greu! sad

| mmmadalinaa151617 explică (pentru MihaelaDart):

Suntem aici sa ne lamurim fiecare intrebarile, nu sa alegem cine are dreptate sau nu, mai ales cand platesti card pe site uri chinezesti exista riscuri, de aceea si intrebarile.

| MihaelaDart a răspuns (pentru mmmadalinaa151617):

Ca sa stii acest membru de care am mentionat, NU are experienta in shoppingul online si le spune din auzite sau citite de pe la altii. Oriunde ai plati online poti lua teapa sau sa ai probleme cu hackeri, nu numai din Asia.

| Violleta2022 a răspuns:

Comenzile de la Shein, plecate din China, sosesc in 3-4 saptamani de la predarea lor curierului local in china.
Cum Shein are livrarea gratuita, ei trimit cu cel am ieftin mijloc de transprot care este fara tracking, de aceea si ajunge foarte tarziu la destinatie.
Rabdare, ca poate ajunge pana pe 8 martie.

| mmmadalinaa151617 explică (pentru Violleta2022):

Intr adevar insa comanda mea a fost impartita in 2 colete, primul a ajuns in 6 zile fiind un colet mai mic, insa cel de al doilea a fost in tranzit o saptamana fara niciun status.Mentionez faptul ca cel de al doilea are mai multe item uri insemnand probabil ca marimea coletului influenteaza data estimata.De aceea si intrebarea mea dar e ok pentru ca ajunge maine, numtumesc.

| XMarya78 a răspuns:

Buna. E normal. Am patit di eu asta daca scrie delivered to local courier e ff bine, coletul ajunge in 4-5 zile maxim o saptamana.

| ___pr6R a răspuns:

ți a venit coletul sau este tot la fel?

| mmmadalinaa151617 explică (pentru ___pr6R):

Coletul imi ajunge maine.

| ___pr6R a răspuns (pentru mmmadalinaa151617):

Bun.și la mine este tot la fel și mă speriasem…credeam ca nu îmi va mai ajunge. sper sa vina cat mai repede și la mine

| Nekooo a răspuns:

La mine e la fel, eu am dat comanda pe 10 februarie, și de pe 18 feb e statusul de Delivered to local carrier.

| mmmadalinaa151617 explică (pentru Nekooo):

Si eu ma speriasem pentru ca nu era niciun update la status, este practic ultimul status inainte sa intre in depozitul celor de la curierat, intr adevar este incadrata data estimata fără weekend uri.

| mmmadalinaa151617 explică (pentru Nekooo):

Ma refer ca intra in tranzit ul celor care o sa ti livreze acasa si daca este fan courier insemnand 2-3 zile lucratoare.