|

Buna TPU, Este site-ul Wish scam (teapa)?

(as vrea sa primesc raspunsuri de la cei care au cumparat sau au informatii cu privire la acest site)

Multumesc! happy

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu, Wish nu e scam dar trebuie sa ai grija foarte mare la detalii. De exemplu daca gasesti un laptop care e 4 RON citeste descrierea, poate ca de fapt vanzatorul incearca sa vinda o folie sau un mouse (se intampla destul de des sa vezi asta).
Motivul pentru care toate produsele sunt foarte ieftine e ca totul vine din China, toate produsele sunt facute in china la calitate mai slaba sau sunt fake, dar in general primesti si comanzi, doar ca sa nu te astepti la calitate excelenta.

| a răspuns (pentru Asyrex):

Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Raspunsul este NU, multi spun ca e teapa, treabuie doar sa citesti mai bine descrierea, pentru ca poate sa fie un ceas digital pe care sa scrie de la 1 lei (sa zicem) dar acolo pate sa se vanda curea pentru ceas, folie de protectie, sau sticla.
Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează