anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreau sa achizitionez ceva de pe okazii.ro,mai exact un iPod.Nu am o foarte mare incredere in acest site, dar stiu multi cumparatori multumiti.V-as ruga sa-mi impartasiti experientele voastre cu acest site.Multumesc big grin!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu site ul conteaza ci vanzatorul

| Ronnix a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu site-ul, fiindca nu cu el faci afaceri, ci cu persoanele ce-si posteaza anunturile acolo. Site-ul garanteaza pentru anumite produse, ale anumitor "vanzatori". Te sfatuiesc sa verifici profilul celui ce a postat anuntul despre iPod-ul de care esti interesat pentru a vedea numarul de calificative -pozitive, negative- si feedback-urile acestuia de la diversele persoane ce au mai cumparat de la el.

| chestii1 a răspuns:

Eu tot ce am luat de pe okazii mi-am luat teapa...6-7 produse au fost. de 4 luni mi-am ster si contul de pe site. ai mare grija ca sunt 99% tepe pe okazii.

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Ronnix a punctat foarte bine. Nu e site-ul de vina pentru oamenii care nu-s seriosi pe acolo si care dau tepe. Verifica istoricul si calificativele vanzatorului. Eu comand frecvent de pe okazii. Cum procedez eu si ce iti recomand si tie: ia-ti produsul cu garantia de livrare. Daca produsul iti ajunge si nu e ca in poza sau nu functioneaza poti sa il returnezi si iti primesti banii inapoi. Asta te acopera si astfel nu ai cum sa ai o experienta negativa happy Spor la cumparaturi si sa ne spui cum a fost.