anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna ziua TPU! A cumparat cineva de la magazinul pcgarage?

Si daca da, cum se procedeaza daca apar probleme cu produsul aflat in garantie?

Eu pina acuma nu am cumparat de la alt magazin, decat eMag si stiu ca daca am orice fel de probleme cu produsul, completez formuralul pick&return si va fi preluat gratuit si trimis in centrul de service.

Răspuns Câştigător
| Cronki a răspuns:

Dupa ce faci comanda, apare pe site sub produsul achizitionat "Probleme de garantie? Contacteaza-ne" si completezi acolo!
Iti trimit sms/mail precum ca, in cel mai scurt timp va veni o masina de la curier sa-ti preia produsul defect impreuna cu o copie de pe garantie. M-am pomenit cu masina de la curier, la 30 de minute dupa confirmare. Pe site apar mereu detalii despre starea produselor comandate sau trimise in service! E punctul forte a celor de la pcgarage.

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ceva de genul e si la eMAG. E asa de greu sa citesti pe site?

| Cyclades a răspuns:

Eu am cumparat de la pcgarage si s-a stricat produsul(o tableta). Am fost la sediu(in Logofat Tautu, pe langa metrou Timpuri noi) si am lasat-o la d-ra de la garantii. Dupa o saptamana m-au sunat sa o ridic. Ei se ocupa cu transportul produselor catre service-urile producatorilor si apoi, dupa reparare cu predarea lor reparate clientilor.