Aici gasesti idei de cadouri de toate feluri:
http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/tag/cadouri%20pentru%20colegi
Daca vrei special, sau daca ai o relatie foarte buna cu acel baiat, incearca sa pui intr-o cutie, un ceas, si hartiute rupte bucatele pe care sa scrii ceva, pe fiecare( de ex ''Esti un prieten foarte bun'' ''Bff'' ''Te iubesc'') Bla bla, ai prins ideea! ![]()
Mai poti sa ii duci muuulte baloane, un parfum, pe baloane sa desenezi fete!
Ori un tricou personalizat, ori o cana draguta in care sa-i pui bomboane multe, o bratara sau o sticla de sampanie! ![]()
Eu ti-am dat niste idei practice, dragute si nu foarte scumpe!
O esarfa, o pereche de manusi, o caciula (ca tot a venit iarna)
Un ceas
Un maimutori ![]()
o ''brosa'' cu zodia sa sau cu numele sau
Sper ca te-am ajutat!
Eu i-as lua un parfum din firma " Playboy " Este la Kaufland cu 13 lei
Si-a luat o prietena si miroase perfect! Si mai adauga si o ciocolata ca sa fie tot timpul dulce si o scrisoare in pungulita :X Bafta!
Ai putea sa-i iei un parfum daca e genul care sa aiba grija de imaginea lui sau ai putea sa-i iei un film.
Poti sa-i iei un fular, o bratara din argint, o caciula sau un tricou personalizat. O alta varianta ar fi sa ii iei o sticla de whisky sau vin sau ceva de genu' asta. Sper ca te-am ajutat.
Un ceas sau un parfum.Colier sau bratara. Poate o esarfa un tricou! Nu mai stiu....mai gandeste-te tu la ceva!
Un ceas simplu, am vazut ca multi poarta, dar degeaba, doar 25% stiu sa il "citeasca".
In primil rand trebuia specificata suma dar eu iti dau pentru 3 cateogrii:
1.10-15 lei-ii poti da o cana cu mos craciun, o caciula de Mos Craciun cu cornite de ren, sau niste manusi de fotbal.
2.25-30 de lei ii poti dau un deodorant sau o minge de fotbal.
3.35-50 lei-un ceas sau un parfum.
Si eu ii trebuie sa ii dau la un coleg cadou si tot baiat ii si eu i-am ales sa ii cumpar o caiula de Mos Craiun sau un deodorant sau o cana cu Mos Craciun desenata in verde alb rosu si negreu(sau simpla)alegerea ta si o ciocoloata. Sper ca te-am ajutat. Funda?:*:*:*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anonim_4396 întreabă:
elenarox întreabă:
anonim_4396 întreabă: